Werken bij MuConsult –

 

Een bijbaantje tijdens de studie. Veel studenten kiezen voor een baan bij de supermarkt of in de horeca. Maar het kan ook anders. Phill Rosdorff studeert nog en is pas geleden begonnen bij MuConsult als werkstudent.

“Mijn interesse in het ruimtelijke domein is voor mij al als kind begonnen. Ik woon in een echte Vinex wijk. Ik vond dat interessant en ben de historie ervan gaan bekijken. Hoe het vervoer hier geregeld is met al die verschillende tram- en buslijnen, ik vond het geweldig om me daar in te verdiepen. Ik wist dus van kleins af aan al dat mijn interesse daar ligt. Vooral ook in steden. Elke spreekbeurt die ik had ging over een stad als Barcelona of Sydney, terwijl anderen het hadden over hun huisdier of sport of zo.”

“Ik kan mijn tijd beter goed investeren om er alles uit te halen dan een simpel bijbaantje.

“Ik ben bestuurskunde gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik twijfelde ook nog om sociale geografie en planologie te doen, maar koos toch voor bestuurskunde. Omdat ik management gerelateerde zaken ook erg interessant vind. Tijdens corona ging alles vanuit huis en ben ik gaan nadenken over wat het beste bij mij past en wat ik wil in de toekomst. Ik wil meer verdieping in het ruimtelijk domein en daarom ben ik naast bestuurskunde toch nog sociale geografie en planologie gaan studeren in Utrecht. Ik werkte veel naast mijn studie en vond dat ik die tijd nuttiger kon besteden door te gaan studeren voor waar ik later echt naartoe wil dan werk doen dat niet bij mijn toekomstige ambities past. Ik ben nu afgestudeerd bestuurskundige en ik studeer nog in Utrecht. Binnenkort wil ik aan een Master beginnen die meer in de planologie ligt.”

Werkstudent

“Bij Mu ga ik nu werken als werkstudent. Ik kan mijn tijd beter goed investeren om er alles uit te halen dan een simpel bijbaantje. En nu ga ik hier samen met mijn collega’s meewerken aan projecten die echt een maatschappelijke relevantie hebben. Ik heb bijvoorbeeld al meegewerkt aan de voorbereidingen voor de aanbesteding van de concessie Zuid-Holland Noord. Dat was interessant en voor mij heel leuk om te doen, omdat ik voordat ik bij Mu kwam werken heb stagegelopen bij de provincie Zuid-Holland. Het is leuk om nu de andere kant mee te maken. Daarnaast ga ik meehelpen aan een busconcessie in Zeeland en in de regio Eindhoven verdiep ik me nu in Mobility as a Service (MaaS). Ze gaan daar een pilot uitvoeren voor een bedrijventerrein om werknemers gebruik te laten maken van MaaS. Mijn scriptie ging over MaaS en hoe gemeenten met beleid MaaS-aanbieders kunnen aanzetten om ook in minder rendabele gebieden dan alleen het centrum van een stad te gaan opereren. Zo vermindert ook de vervoersarmoede. Ik kan aan dit project denk ik een goede bijdrage leveren.” 

”Ook

Ben jij ook nog student en op zoek naar een bijbaan waar je echt investeert in je eigen toekomst?

Aarzel niet en neem contact op. Dan kunnen we kijken of er bij MuConsult ook voor jou kansen liggen.

Phill Rosdorff

Phill Rosdorff

Werkstudent bij MuConsult

MuConsult is adviseur mobiliteitsvraagstukken voor de overheid.

 

Adres

UTRECHTSEWEG 24
3811 NB AMERSFOORT
Postbus 2054
3800 CB Amersfoort

Contact

(033) 465 50 54
sollicitatie@muconsult.nl

 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten